6 tegn på at du spiller for meget computer

..alt hendler om din konsol: Glem at kontrollere, hvor meget plads du har til dit fjernsyn. Du ønsker et 50-tommer tv, men du har kun plads til en 40-tommer. Du har brug for state-of-the-art lydsystem, der vil holde dine naboer oppe hele natten. Alt hvad du køber skal opfylde ét krav: Det skal være godt for din konsol. Et større HDTV viser din super-soldat og zombies endnu bedre. Et stort lydsystem lader den fremmede invasion lyde, som var det i din stue. Men hvem bekymrer sig om omkostningerne, ikke dig, du spiste i sidste uge.

..Trætte tomler: Du har slået pollex. Nej, det er ikke en fremmed imperium ude på at ødelægge Jorden eller en dæmonisk kraft, der har kidnappet din prinsesse. Pollex er dine tommelfingre. Du har gennem flere timer i træk hamret dine tomler mod knapperne, og Pollex anses typisk for, at være det stærkeste punkt på din hånd. Men, som enhver del af din krop, vil for meget brug og ikke nok hvile, resulterer i, at det kommer til at gøre ondt. Dine tommelfingrer er den eneste muskel gruppe, og ledbånd, som du bruger, godt arbejde, men nu er det altså tid til, at resten af kroppen kommer i træningscentret.

..du må skife hardware: Tommelfingrene vil helbrede sig selv, og din ømme røv ligeså. Men din konsol’s bundkort, harddisk og controller skal udskiftes. Klart, konsoller har deres problemer og deres kendte hardware-fejl, men for det meste kan de stå imod massiv slitage. Men går din konsol i stykker, fordi du har brugt timevis på, at hamre på knapper og kaste med controller, så spiller du for meget.

..når du bliver inviteret til tennis, antager du, at det skal foregå på wii: En kammerat ringer til dig, eller måske er det en hot chick der inviterer dig til en venskabskamp i tennis. De er gearet op med de rigtige sko, shorts/nederdel og et håndklæde til, at tørre sveden fra panden. I mellemtiden møder du op i dit forvaskede jogginsæt, hvorefter du kaster dig i sofaen, og straks begynder du at lede efter konsol, spil og controller. Igen: DU SPILLER FOR MEGET!

..Folk kender kun dit avatar-navn: Ingen kalder dig ved dit fødenavn længere, fordi du ikke reagerer på det. Du underskriver papirarbejde med dit avatar-navn, du sender e-mails med det, som din signatur. Selv din egen mor har dig kodet ind som Spacerocket87 i sin telefon.

..dit stærkeste forhold er online: Dating? Get real. Alle dine stærkeste bindinger til andre mennesker kommer gennem Xbox eller PS. Du kan ikke huske sidste gang, du talte til en faktisk person, og du ønsker det sandsynligvis heller ikke. Sms’er og e-mail er fint med dig. Og fred være med det; at taler med virkelige mennesker har aldrig givet dig præstationspoint alligevel.

Udarbejdet i samarbejde med pigespil.dk