E cigaret fra Clubismoke.dk

E cigaret – den sunde cigaret

De fleste rygende danskere har forsøgt at stoppe med at ryge masser af gange, og desværre er det jo som bekendt de færreste af os der lykkes med det. Men den nye dille med e cigaret er i høj grad kommet for at blive, og hjælpe danskerne med at lægge cigaretten på hylden.

E cigaret – hvad er det?

En E cigaret er en elektronisk cigaret, som danner røgdamp ud af den luft du trækker ind gennem cigaretten og ned i lungerne. Den danner røgdamp ud af en spole som sidder i filteret på e cigaretten. Der er mange forskellige varianter og produkter på markedet , men de mest nuancerede og avancerede af slagsen ligner rigtige cigaretter, og den slags kan du købe hos CLUBISMOKE: e cigaret.

Hvis du ikke har prøvet at stoppe med at ryge sammen med e cigaretten, så har du ikke rigtig prøvet at stoppe. Det er en helt anden måde at stoppe på når du stadig kan stoppe en ( e) cigaret i munden, og suge løs.

Her er en god metode til at stoppe:

1) køb e cigaret med nikotin i den mængde du plejer at ryge.
2) ryg løs på din nye e cigaret, og læg de gamle smøger på hylden
3) skru langsomt ned for nikotin indholdet
4) ryg til sidst videre uden nikotin
5) læg e cigaretten på hylden –Hvis du har lyst, for den er ikke skadelig for din krop.

E cigaretten er ca. 8 år gammel, og er blevet forfinet til den udgave vi i dag finder hos iSmoke, hvor du som sagt får en e cigaret som ligner rigtig meget en rigtig cigaret. Det betyder meget i forhold til oplevelsen af at stoppe med at ryge at du ikke føler at du skal lægge smøgerne på hylden men snarere blot skifte dem ud med et nyt brand – nemlig din nye e cigaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by Sweet Captcha
Verify your real existence,
Drag to bring the ant some tasty bread
  • captcha
  • captcha
  • captcha
  • captcha