Gadgets til kontormanden som ønsker at skille sig ud

Arbejder du på kontor med en masse andre, og vil du gerne skille dig lidt ud fra alle de andre kedelige kontorer eller skriveborde, eller blot gerne gøre din arbejdsproces nemmere i en travl hverdag – så skal du læse med i dette indlæg, hvor vi vil komme med nogle gode forslag til kontor gadgets anno 2014 samt henvisninger.

LED Jellyfish Mood Lamp

Hvis du gerne vil have en skrivebordslampe som helt sikkert skiller sig ud fra de andre, så skulle du tag og tag et kigge på denne LED lampe, som er fremstillet så det ligner et mindre disko-akvarium.

Du kan læse mere om LED Jellyfish Mood lampen og se den her: http://www.coolest-gadgets.com/20131231/led-jellyfish-mood-lamp-pet-mess/#more-86759

Accell Powramid

Har du brug for mange stik udtag på dit skrivebord, så kan det hurtigt gå hen og blive ret rodet og grimt. Så hvis ikke du har en masse stikontakter eller udtag i dit skrivebord til fx bærbar computer, printer, ekstern skærm, oplader, mm. Så tag et kig på Accll Powramid – denne smarte stikdåse gør det grimme lidt flottere og smart!

Du kan læse mere her: http://www.coolest-gadgets.com/20140210/accell-powramid-surge-protector-cord-special-treatment/#more-87703

Logitech ConferenceCam CC3000e

Dette multi-sæt bestående af kamera, mikrofon, kontrolboks, fjernbetjening, mm. Tager videokonference møder op på et andet niveau.

Logitech prøver virkelig at sætte sig på videokonference markedet fortiden – og med denne nye CC3000e model, er de kommet godt med.

Du kan læse mere om dette smarte video sæt til konference brug her: http://www.coolest-gadgets.com/20140128/logitech-conferencecam-cc3000e-communications-easier-office/#more-87418

Tile Tracking

Er du kontormanden eller damen som ofte smider dine ting væk, eller bare generelt har et problem med at huske hvor du forlader dine genstande henne – så er Tile Tracking app lige noget for dig!

Tile Tracking er et simpelt og brugervenligt tracking system – som virker ved at man køber nogle plastik støbte mærker/markater som kan sættes i fx nøgleringen, tasken eller andet. Herefter kan man så tracke genstanden via en simpel app til sin smartphone, eller man kan ”bippe” Tilen – og på den måde finde ud af hvor sin genstand er i huset, bilen, osv.

Læs mere om Tile Tracking her: http://www.thetileapp.com

Andre kontorartikler og gadgets

Dette var nogle gadgets tips til kontoret – hvis du er på udkig efter billige kontorartikler eller andre gadgets til det moderne kontor, så kan du finde mere inspiration samt handle online her: http://www.staplesdirect.dk