Gør dit kontor til et bedre arbejdssted

Et kontor behøver ikke at være kedeligt, trist og gammeldags. Hvorfor ikke peppe det lidt op, og udstyr det med sjove og smarte kontor gadgets som gør det lidt sjovere at arbejde i hverdagen?

Vi vil i dette indlæg kigge nærmere på hvilke kontor gadgets man kunne vælge at bruge i sit kontor, samt andre kontorartikler som vil gøre arbejdsprocessen nemmere i en hektisk hverdag.

Kontorartikler du bør have

Der er ingen tvivl om at computeren efterhånden har overtaget flere af de kontorartikler man brugte meget førhen. Fx kan computeren eller smartphonen sagtens klar lommeregnerens opgave, kalenderen og lave notater, osv.

Men derfor vælger mange nu stadig at bruge nogle af disse kontorartikler, da det gør arbejdsprocessen nemmere, da man har det lige ved hånden.

Vi har herunder listet nogle kontorartikler du måske bør have i dit kontor:

– Blyanter, kuglepenne, markør tusse, mm.

– Kalender og notesblok.

– Printer, skæremaskine og scanner.

– Deskpad (underlag som beskytter skrivebordet)

– Papirvægt – hvis du skal sende almindelig post.

– Visitkort – måske du får kunder på besøg?

– Stressbold – god at have ved hånden, hvis det bliver lidt for hektisk!

Vi har fundet inspiration i denne webshop: http://www.staplesdirect.dk

Gadgets til kontoret

Nogle af overstående kontorartikler er ofte et must-have, hvor andre kontor gadgets er noget man kan tilføje til sit kontor, hvis man gerne vil gøre det mere personligt, anderledes, osv.

Vi har søgt lidt på nettet efter kontor gadgets anno 2014 – og har fundet frem til nogle af følgende gadgets:

Personify software

Har du ofte webkonference møder, eller anden form for samtale over nettet – så ved du hvor vigtigt det er at have et godt stykke software til at klare opgaven for dig.

Der findes mange gode bud på hvilken software man skal vælge når det drejer sig om webkonferencer, og nu er der kommet en ny spiller ind på markedet, som eftersigende skulle være en af de bedre. Programmet hedder Personify – og det skulle eftersigende gøre det utrolig nemt og stabilt at foretage møder over nettet, samt mange andre business funktioner.

Du kan læse mere om Personify på denne hjemmeside: https://personifyinc.com

Tile Trackers

I en stresset hverdag kan man hurtigt forglemme ting og sager, og det kan ofte gøre dagen endnu mere stresset. Ja du har nok prøvet det nogle gange, du kan ikke huske hvor du har lagt bilnøglerne, tasken eller mobilen, etc. Og skal bruge ekstra tid på at finde tingene. Nogle mennesker har en større tendens til at forglemme sine ting end andre – og der er ingen tvivl om at Tile Trackers er noget for dem!

Med Tile Tracker kan du simpelt hænge et markat/mærke på den ting du ønsker at tracke eller ”bippe” fx dine nøgler.

Hvis du så ikke kan finde genstanden, kan du enten vælge at bippe genstanden og den vil give en lyd tilbage, eller du kan tracke den med GPS via an app i din smartphone.

Du kan læse mere om Tile Tracker her: http://www.thetileapp.com