Skal du beholde din Mac, hvis den bliver langsom?

Mac har altid været kendt for at være en sikker computer som aldrig får virus. Men selvom den ikke er den store virusmagnet, så kan den stadig blive påvirket af andre programfiler og cookies og blive langsom ligesom andre computere.

Jo mere du også downloader software, spil og andre programmer, desto mere fyldes din Mac op med disse uønskede filer og cookies og bliver tungere og tungere at danse med. Ja, du skal måske endda genstarte den i tilfælde af at ram’en ikke slår til!

Var det ikke netop for at undgå denne situation med en langsom computer at du købte Mac’en i første omgang og pralede overfor dine venner hvor effektiv den var? Men nu er den blevet langsom og dine venner svarer måske tilbage med hånlige kommentarer?

Hvis din Mac lige pludselig ikke lever op til de forventninger du havde på grund af myterne, som du kan se her: http://ekstrabladet.dk/kup/article4983487.ece, så kan du heldigvis få din Mac til at blive ligeså effektiv som før, hvis du har MacKeeper ved hånden.

mac

MacKeeper er et af de mest downloadede beskyttelses og renseprogrammer til Mac her på www.mackeeper.no. Sidste år lancerede MacKeeper en ny feature i deres program. Udover at kunne rense din Mac, og sørge for at du er beskyttet mod virus online og berigelseskriminalitet offline, så har MacKeeper nu en 24/7 assistent til at hjælpe dig med de problemer du kunne have. Du kan chatte direkte med en real-life person gennem programmet og få hjælp til at fjerne de trusler der ligger på computeren.

Du kan endda få fat i en rigtig nørd der virkelig ved noget om Macs og de problemer der kan være. Hvis du beder om hjælp fra sådan en nørd, så vil du få svar indenfor 48 timer.

Selv hvis din Mac bliver stjålet, som også sker en gang imellem, eller hvis du har glemt den og ikke kan huske hvor den er, så kan du altid logge ind på din MacKeeper Account og se hvor den befinder sig, da dens geografiske position lagres ud fra hvilket Wi-Fi netværk den er på.

Hvis den er blevet stjålet, og du har registreret den som stjålet i programmet, så vil iSight tage et billede af tyven og sende til dig via programmet.

Selv identitetstyveri, phishing og spyware er du beskyttet imod og du kan roligt surfe rundt på nettet med Safari, Firefox eller Chrome.

Så har du MacKeeper, er du altid sikker på at din Mac lever op til det en Mac er kendt for, så du kan surfe og spille ligeså meget du vil uden at det får indflydelse på hastigheden eller du bliver overdynget med reklamer eller overvåget af spyware.

Men hvis du vil spille nogle af de gode spil der er til Mac, (efterhånden er de på lige fod med PC), uden at gå online når du spiller, så kan du købe nogle af dem her: https://www.origin.com/da-dk/store/browse/mac-download#60

Så har du en Mac der kører og du kan spille spil i fred.