Sådan skriver du unikke indlæg hver gang

Når man er blogger, alt efter ens engagement, skal man gerne publicere indhold løbende og jævnligt – gerne hver dag. Men hvis man skal publicere indlæg så tit, kan indlæggende da ikke blive ved med at være innovative, nytænkende, og spændende? Det kan de, hvis du gennemtænker dem, og forbereder dig grundigt inden du trykker ”udgiv” på din næste blogpost.

Det bedste indhold er nemlig det, som er gennemtænkt og godt struktureret med flotte billeder og god information. Hvis du kan se læsertallet dale på dig blog, og du ikke aner hvordan du skal komme videre fra din skriveblokade kommer her et par råd til, hvordan du håndterer det bedst.

Sådan takler du skriveblokade

Skulle du nu blive ramt af en skriveblokade, så du ikke ved hvad din næste blogpost skal handle om, kan du med fordel skrive nogle idéer ned ved at kigge på andre blogs. Du skal ikke kopiere deres idé eller deres skrivestil, men det skader ikke at søge inspiration. De fleste bloggere vil nok nikke genkendende til, at der ikke skal publiceres ligegyldigt eller direkte dårligt, eller irrelevant, indhold på bloggen.

Så hellere undvære. Men hvis det virkelig er presserende, og man ikke har skrevet længe, kan det være nødvendigt med en lille nødløsning – et indlæg, der måske ikke er så gennemarbejdet som det plejer at være. Læs også: 3 vaner som gør det nemmere at skrive blogindlæg.

4 unik

Du kan arrangere en konkurrence på din blog, som kan aktivere dine læsere og som tillader dig, at skabe lidt reklame om din blog. Dette tillader dig at bruge billeder og få skrevet lidt tekst om præmien og processen bag konkurrencen. Når den først kører, køber det dig lidt tid inden det begynder at presse på igen.

Et interview af en anden blogger kan også være en god idé. På den måde, skal du blot finde på nogle spørgsmål, og med det kan du så publicere godt indhold, som er velskrevet og gennemtænkt, uden du selv har gjort så meget. Læs også: 10 tips til at afholde et interview på din blog.

Gentagelser er helt OK

Du må gerne gentage dig selv og andre. Med så mange bloggere indenfor samme felt, kan det ikke undgås at der kommer gengangere i blandt indlæggende. Så længe det er unikke tekster du poster, altså at det ikke er kopieret andre steder fra, kan du være helt rolig.

Plagiat er ikke velset i blogverdenen, og gør heller ikke noget godt for dig rent søgemaskine mæssigt, da Google ikke kan finde ud af. Så rådet er; lad dig inspirere men gør det til dit eget. Ingen gider en blog, der er duplikeret på indhold.