Trick til Laptop i solen

Skal du arbejde ved poolen i sommer så er her et par gode tricks til hvordan du kan bruge din laptop i solen. Jeg sidder selv på Kreta pt. og blogger, og det er skønt. Her er 28 grader, og poolen er skøn. Det er dejligt at man kan tage herned og holde lidt ferie samtidig med at man kan update www.gameart.dk.

Der er som regel to problemer med at arbejde med sin computer i solen, og det ene er at den bliver for varm, og det andet er at den ikke er let at se noget på, da solen er skarp og skærmen kan være svær at læse.

1. Min computer bliver for varm

Her er der et lille trick som du måske kan bruge. Jeg plejer at tage en t-shirt og hive lidt i kraven, så den passer nedover skærmens top. På den måde kommer den til at virke som en solskærm for skærmen, og når man sidder med front mod solen kommer næsten hele computeren til at være i skyggen.

Det er fint, for så bliver computeren ikke overophedet. Der kan nemlig ske det at den tænder blæseren, og så ryger strømmen meget hurtigt, og det er jo træls, da det ofte ikke er strøm ved en pool til at koble den til og få den opladet.

Man kan også vælge blot at vinkle skærmen så den ikek får meget sollys, men den vinkel er lidt svær at arbejde med, da den ikek er den bedste for at få tegnene på skærmen til at stå tydeligt.

Ideen er bedst hvis man arbejder med tekst, arbejder man med grafik bliver det nok svært at arbejde i solen, men måske man kan lave klippe arbejde i solen, og så arbejde med farver og design senere i skyggen.

2. Jeg kan ikke læse på skærmen

Det er den anden ting som kan være frustrerende. Her kan ovenstånde tip også hjælpe lidt men ellers kan det hjælpe at købe en Macbook air. Det er en skøn lille sag og den kan virkelig banke noget lys i skærmen, og det skal der bare til hvis man skal have noget ud af den i solen.