WordPress udvikler sig hele tiden

Har nu i efterhånden lang tid arbejdet en del med WordPress, og denne blog her er også lavet og kørende med WordPress CMS system. Det er et lækkert system, og det kører stabilt altid, også når der er rigtig tryk på sitet, og loadtiderne burde være pressede. WordPress er virkelig et super system, og netop disse dage har WordPress 10 års fødselsdag, og efter nu 10 år på bagen kører ca. 20-25 % af internettets indhold i WordPress – det er da bare for vildt godt gået. Der er nogle store giganter, som kæmper om at vindeover WordPress, men det er bare rigtig svært at slå en god open-source løsning ud af gamet!

WordPress udvikler sparer meget tid!

Det er let at bruge, og man kan hurtigt og let sætte et site op, så det ser godt ud, men skal have noget som kan nogle special ting, så skal der ofte en wordpress udvikler på banen, hvis det skal klares nogenlunde hurtigt.

Jeg har selv forsøgt mig nogle gange, men når det er Child Themes der skal sættes op, eller database sager, så bruger jeg altid en Codemakers WordPress udvikler.

Det går rigtig hurtigt med en erfaren programmør, og så slipper jeg for at skulle sidde og rode med de helt tekniske ting.

WordPress for begyndere

Jeg har efterhånden fået styr på de grundlæggende ting i WOrdpress. Så jeg kan skifte tema, tilføje brugere, bruge plugins etc. De fleste af disse ting kan man finde gode tutorials til på nettet, og man skal ikke være wordpress programmør for at kunne forstå det. Der er heldigvis masser af flinke folk, som laver videoer og gode tutorials, som man kan finde gratis. Denne her fx. er rigtig god til at starte med, hvis man lige skal have styr på de grundlæggende ting i systemet:

Det vanskelige ved WordPress er dog, at det hele tiden udvikler sig. Det betyder, at man skal holde sig opdateret hvis man skal følge med, og sikkerheden stiger og stiger, som kan gøre det lidt vanskeligt selv at holde sine sites opdateret og up-to-date. Jeg kan derfor anbefale at man tager fat i CodeMakers.dk, og får dem til at hjælpe med alti det tekniske omkring WordPress sites, da de har super styr på det!

Men man kan også starte selv med disse gode tutorials på nettet, så man får sig en god grundlæggende forståelse for systemet og alle de muligheder der er, så man finder ud af om man kan klare sig uden hjælp, eller om der skal lidt assistance til udefra 🙂